Home » Preus

 

 

DEL     30-06-2018

AL        15-09-2018

EL CELLER

5 persones

EL FORN

8 persones

CASA SENCERA

13 persones

CAP DE SETMANA
295 €
495 €
775 €
PREU x DIA: DILLUNS A DIJOUS
125€
200 €
325 €
SETMANA SENCERA
700 €
1120 €
1820 €

 

 

 DEL     15-09-2017

 AL        30-06-2018

EL CELLER

5 persones

EL FORN

8 persones

CASA SENCERA

13 persones

CAP DE SETMANA
320 €
540 €
860 €
PREU x DIA: DILLUNS A DIJOUS
150 €
250 €
400 €
SETMANA SENCERA
950 €
1630 €
2600 €

___________________________________________________________________________________________________________________________________________________

– PER   RESERVAR   ENVIAR   CORREU   A:          info@calprat.net          

-10%   D’IVA inclòs  i  TAXA TURÍSTICA  inclosa

 -LA RESERVA ÉS FERMA EN FER UN INGRÉS DEL 25% DE L’IMPORT TOTAL, INDICANT EL VOSTRE NOM,  D.N.I.  I DIA D’ENTRADA.

 -EL PAGAMENT DE LA RESTA S’EFECTUARÀ EL MATEIX DIA DE SORTIDA EN EFECTIU.

 L’ANUL.LACIÓ DE LA RESERVA DINTRE DELS 15 DIES ANTERIORS A LA DATA D’OCUPACIÓ, DONARÀ LLOC A LA PÈRDUA DE LA QUANTITAT LLIURADA A COMPTE.

 – L’ESTADA MÍNIMA ÉS DE DUES NITS.

 NO S’ACCEPTEN ANIMALS DE COMPANYIA

–  PREU PERSONA EXTRA: 15€/ dia

 ELS PROPIETARIS ES RESERVEN EL DRET A DEMANAR UNA FIANÇA EN DIPÒSIT QUE SERÀ TORNADA EL DIA DE SORTIDA DE L’ALLOTJAMENT. EN AQUESTS CASOS, S’ESPECIFICARÀ LA QUANTITAT DE LA FIANÇA EN EL DOCUMENT DE “CONFIRMACIÓ DE RESERVA”.

– Nº DEL REGISTRE DE TURISME DE CATALUNYA: PCC-000385 (El Celler de Cal Prat) i PCC- 000384 (ElForn de Cal Prat)

 ____________________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

PROTECCIÓ DE DADES
Segons la Llei Orgànica 15/1999 del 13 de desembre de Protecció de dades de caràcter personal, www.calprat.net informa que les dades personals facilitades de forma voluntària al omplenar els formularis i/o e-mails quedaràn incorporats de forma confidencial a la base de dades de CAL PRAT.
Així mateix al registrar-se el client dóna el seu consentiment per a CAL PRAT per a que utilitzi les seves dades personals amb la finalitat d’informar-lo sobre serveis o productes que puguessin ser del seu interès, respectant, en tot cas, la lesgislació espanyola sobre protecció de dades. Suposant que CAL PRAT prevegi cedir les seves dades personals a terceres persones, obtindrà previament el seu consentiment informant-lo de la finalitat a que es destinaràn les esmentades dades.
Podrà exercir els seus drets d’accès, modificació, cancelació i oposició mitjançant el correu electrònic dirigint-se a: info@calprat.net
_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Informació general: En compliment de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic: Titular de la plana web: CAL PRAT amb domicili a:Casa Cal Prat 08281 – Calonge de Segarra (Barcelona) Spain.Direcció de correu electrònic de contacte: info@calprat.net. A través del seu web, www.calprat.net, CAL PRAT posa a la disposició dels usuaris d’Internet informació sobre l’empresa i els productes i serveis que ofereix.
Propietat intelectual:CAL PRAT té tots els drets d’explotació reservats. Els drets de propietat intel·lectual sobre el contingut íntegre d’aquesta web són titularitat de CAL PRAT. Queda prohibida la reproducció, retransmissió, còpia, cessió o difusió total o parcial del seu contingut sense autorització expressa i per escrit del titular d’aquesta web. Tampoc s’autoritza l’extracció d’elements de lloc web causant perjudici a CAL PRAT, de conformitat amb les disposicions vigents.
Responsabilitat dels continguts i dels enllaços: CAL PRAT no assumeix la responsabilitat de les infraccions en què puguin incórrer els usuaris ni dels danys i perjudicis causats per la utilització d’aquesta web, i es reserva el dret d’actualització i modificació de la informació sense previ avís.
Dades de caràcter personal: política de privadesa: El lloc web de CAL PRAT no recull cap dada personal ni de l’ordinador de l’usuari. Les dades facilitades per l’usuari en el formulari de contacte, són utilitzats únicament per a l’enviament d’aquest, no quedant cap dada guardada en bases de dades. L’adreça d’e-mail de l’usuari que enviï el formulari, no serà revelada a tercers en cap concepte ni circumstància.
_______________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

 

Leave a Reply