Home » La Casa

 

 VÍDEO:   http://www.youtube.com/watch?v=QH_IXokfyBA

LES NOSTRES INSTAL·LACIONS:

· El Celler (4 o 5 persones)

· El Forn (6 a 8 persones)

· La Piscina climatitzada

. El Pati amb barbacoa

. La sala de jocs per als infants

Cal Prat és una antiga casa de pagès del segle XVIII situada al petit nucli d’El Soler, dins el terme municipal de Calonge de Segarra a l’Alta Anoia, just a tocar de les comarques de La Segarra i El Solsonès.

Una acurada restauració ens ha permès  conservar totes les estances i elements típics d’una antiga casa de pagès com són el celler, el cup del vi, l’estable, el forn de pa, la llar de foc, etc.

La vostra estada a Cal Prat us permetrà gaudir-ne tot imaginant-vos com ha estat la vida de la nostra pagesia en els darrers segles, i podreu fruir del paisatge i la tranquil·litat del món rural d’avui.

El Forn i El Celler de Cal Prat, així s’anomenen els nostres allotjaments per la particularitat que caracteritza a cadascun, tenen una capacitat de fins a 8 i 5 persones respectivament. També es pot llogar la casa sencera, ja que els dos allotjaments es poden comunicar.

 

 

Cal Prat es una antigua casa de payés del siglo XVIII situada en el pequeño núcleo de El Soler, en el término municipal de Calonge de Segarra en la Alta Anoia, justo al lado de las comarcas de La Segarra y El Solsonès.

Durante la restauración hemos podido conservar todos los elementos típicos de una antigua casa de payés como son la bodega, el lagar del vino, el establo, el horno de pan, la chimenea, etc.

Durante vuestra estancia en Cal Prat os podréis imaginar cómo ha sido la vida en el campo en los últimos siglos, y podréis disfrutar del paisaje y la tranquilidad del mundo rural de hoy.

El Forn y El Celler de Cal Prat, así se llaman nuestros alojamientos por la particularidad que caracteriza cada uno de ellos, tienen una capacidad de  8 y 5 personas respectivamente.

__________________________________

We are located in Alta Anoia, just by the regions of La Segarra and Solsonés. Cal Prat is an antique country house to which our grandparents and great-grandparents had given many different kinds of utilities until it came to a nearly ruined state.

We decided to restore it and transform into two different lodgings: one named El Celler for 5 people and the other El Forn, for 8 people. We think that it has been a worthwhile effort, because we have been able to restore all the typically rural parts of a farm house from the 18th century for you to enjoy it.

Apart from this, we have also transformed the old cattlepen into a garden with a barbecue, the stall in a leisure area, an the old shed into a heated swimming pool.

____________________________________

Cal Prat est une ancienne maison de campagne du XVIIIème siècle située au petit noyau  d’El Soler, dans la municipalité de Calonge de Segarra à l’Alta Anoia, juste à côté de la région de la Segarra et  El Solsonès.

Une méticuleuse restauration nous a permis de conserver toutes les pièces ainsi que les éléments typiques d’une ancienne maison de campagne tels que le cellier, la cuve à vin, l’étable, le four à pain et la cheminée, etc.

Votre séjour à Cal Prat vous permettra d’en  profiter tout en imaginant la vie de notre paysannerie aux siècles derniers et vous pourrez jouir du paysage et de la tranquillité du monde rural d’aujourd’hui.

Nos logements portent les noms du Four et du Cellier de Cal Prat dû a la particularité qui caractérise chacun ; ils ont une capacité respective de 8 et 5 personnes.

Leave a Reply