Donades les circumstàncies sanitàries actuals, millor contactar directament amb l'allotjament: 650936400

Noticies & Històries

2018-06-01
0
2311
Historia de la Segarra

Per què cal visitar Catalunya?

Ara que s'acosta l'estiu, és moment per planificar algun viatge. I Catalunya és una destinació molt recomanada per moltes raons. Des de l'Agència Catalana de Turisme conviden a muntar una escapada a la regió, ja que “a Catalunya sempre et quedarà una mica més per descobrir”. Ofereixen cinc raons de pes per triar-la com a destinació.

Mar i muntanya
Als Pirineus de Catalunya encara es conserva part de l'essència rural, d'èpoques passades. La naturalesa manté molts racons pràcticament inexplorados, als quals només s'arriba fent una ruta senderista, travessant boscos, rius, prats alpins o enfilando cap a algun dels becs més alts de la geografia catalana.

A poc més de dues hores amb cotxe es troba el mar banyant les costes catalanes: el Mediterrani, amb encantadores cales amb barques de pescadors, kilométricas platges de sorra fina, platges urbanes. La temperatura mitjana és de 17 graus amb més de 300 dies de sol a l'any.

Terra de genis
Catalunya ha servit d'inspiració a artistes universals que han contribuït a modelar la sensibilitat artística del segle XX: el primer Picasso, la lluminositat de Miró, el surrealisme de Dalí, la pintura de Tàpies i els seus orígens en el grup Dau al Set.

Arriving
April
2015
Departing
April
2015
Rooms
Guests
Adults
Children
Contacta'ns